Oğuz Gündoğdu Deprem Konferansı vermiştir.

KONFERANS

İstanbul Üniversitesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Deprem Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Oğuz GÜNDOĞDU, 02 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 10:00'da Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çok Amaçlı Salonda, "DEPREM,  Doğu Anadolu Depremleri ve Gümüşhane  İlinin  Depremselliği, Trabzon - Erzincan  Demiryoluna  Olası Etkileri"  isimli konferans vermiştir.

Konferans'ta Türkiye'nin, Doğu Anadolunun ve Gümüşhane ilinin Depremselliği konularında izleyenlere bilgi verilmiştir.

Gümüşhane ilinin konumu açısından Afetler için Lojistik üst olacağı vurgusu yapılmıştır.

Ayrıca Gümüşhane ilinin Deprem Riski açısından tehlike arz etmediği, bunun Trabzon-Erzincan Demiryolu için en uygun güzergah olacağı ifade edilmiştir.

Bu güzergah dışındaki seçeneklerin deprem riskinin daha yüksek olduğuna dikkat çekilmiştir.

Deprem Konferansı ile ilgili videoya ulaşmak için Tıklayınız.